oznaka kvalitete

"Vrhunsko vukovarsko"

Namjena i cilj dodjeljivanja i korištenja oznake su sustavno i trajno podizanje razine kvalitete proizvoda, poticanje razvoja domaće proizvodnje i proizvodnih tehnologija, poticanje stvaralaštva i kreativnosti, poticanje izvornosti, očuvanje tradicije, očuvanje izvornog identiteta, te promocija istog na domaćem i međunarodnom tržištu, jačanje zajedništva stanovništva kod razvoja autohtonih domaćih proizvoda i usluga te podizanje svijesti o važnosti kvalitete tradicijskih proizvoda.

Oznaku kvalitete i izvornosti proizvođači će moći aplicirati na svoje proizvode nakon što ispune zahtjev za mogućnost korištenja oznake te stručna komisija donese odluku o ispunjavanju kriterija proizvoda potrebnih za dodjelu oznake.

Oznaka je registrirana u Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske i to kao zajednički i jamstveni žig, a registrira ga Grad Vukovar.

želim oznaku

Na svom proizvodu

Kako doći do oznake i ispunjavam li potrebne uvjete za apliciranje oznake kvalitete “Vrhunsko vukovarsko” i na svom proizvodu?

Odgovor na ova i druga pitanja možete pronaći u pravilniku o dodjeli oznake kvalitete “Vrhunsko vukovarsko”.

Ukoliko ispunjavate potrebne uvjete, prvi korak je ispuniti obrazac za prijavu proizvoda za dodjelu oznake kvalitete ”Vrhunsko vukovarsko” te zajedno sa rješenjem o poslovnom subjektu poslati na mail zelimoznaku@vrhunskovukovarsko.hr ili poslati poštom na adresu : Vrhunsko vukovarsko zadruga, Dr. Franje Tuđmana 18, 32000 Vukovar. Nakon što zaprimimo obrazac i potrebnu dokumentaciju primiti ćete obavijest o primitku zahtjeva te ćemo Vas kontaktirati za preuzimanje uzorka proizvoda i uputiti u daljnji proces dodjele oznake.

Dobro došli u skupinu vrhunskih vukovarskih proizvoda.